Falske nyheter er big business. FM-radio skal bli global mobil beredskapsstandard. Generell lav GDPR-kunnskap og smarte assistenter er ikke så smarte.

IT-sikkerhetsselskapet Trend Micro publiserte nylig rapporten «The Fake News Machine». Russiske og kinesiske «full service byråer» tilbyr alt fra produksjon av falske pressemeldinger, falske nyheter, manipulering av hendelser, samt markedsføring og spredning av de falske nyhetene. Lyst til å diskreditere en journalist? Du kan kjøpe det også.

NRK slukker FM-nettet i fire nye fylker onsdag 21. juni. MediaPuls legger ned onsdags-episodene frem til over sommerferien. Og speaking of sommerferie – smarttelefonen er den enheten «folk flest» ikke klarer seg uten. I tillegg til mat, drikke, sol og snekke, skal vi tro medlemmene i «Stort og smått i sosiale medier».

Telia Norge anbefalte publikum å oppdatere seg på de nye personvernreglene som trer i kraft i 2018. «Du vil ikke tro hva publikum svarte på Facebook» . Det er ikke bare ledere som ikke helt forstår hva…