Episode 187 – MinE24 er Norges beste mobile nettavis

Redaktør Per Valebrokk i E24 har lansert MinE24; personalisert og blottet for bannerannonser.

MediaPuls har besøk av ansvarlig redaktør i E24, Per Valebrokk. Med MinE24 har Valebrokk og Co utviklet en nydelig nettavis for mobilen. MinE24 er blottlagt for bannerannonser, personalisert og har seilet opp som en av favoritt-appene for nyhetskonsumering til Marius og Hans-Petter. Per Valebrokk forteller om samarbeidet i Schibsted-konsernet som førte til MinE24, og tankene videre for hvordan MinE24 skal bli enda bedre.

Marius har kommet opp med en bok-idé. Hans-Petter lurer på hvorfor det er så mange unge kvinner som blogger, og vi ser nærmere på hardware-utviklingen til Apple, Google, Facebook og Amazon.

I sosiale medier siden sist ser vi nærmere på;

– 15 medietrender akkurat nå 
– Facebook stanser skjulte politiske annonser
– Snapchat lanserer sertifisering for annonsører

Takk for at du lyttet til MediaPuls.

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på http://bit.ly/MediaInnspill. Eventuelt sender du oss en epost til enten hpnhansen (a) gmail dott com, eller marius (a) heltdigital dott no.

Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes.

Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.