Episode 239 – Statsminister, konsernsjef og en av verdens mest innflytelsesrike person!

MediaPuls har møtt Statsminister Erna Solberg, Telenor-sjef Sigve Brekke og en av verdens fremste eksperter på innovasjon: Duncan Wardle. I tillegg får du høre om EUs nye digitale skatt, YouTube som har passert 1 milliard daglige brukere og du får høre lyden av troll og hatprat.

Er Norge klar for 5G-revolusjonen?
Torsdag 15. mars holdt Telenor en pressekonferanse på MESH i Oslo sentrum for å presentere deres 5G-satsning, hvor spørsmålet var hvorvidt Norge er klare for 5G-revolusjonen. Tilstede var blant annet Telenors norske leder, Berit Svendsen, konserndirektør, Sigve Brekke og Statsminister Erna Solberg. MediaPuls var tilstede og slo av en prat med Sigve Brekke og Erna Solberg.

Er det ikke irriterende at du får de beste ideene, de mest kreative innfallene mens du dusjer!
MediaPuls har møtt en av de mest innflytelsesrike personene i verden når det kommer til innovasjon. Nemlig britiske Duncan Wardle. I dag bor han i USA, hvor han i nesten 30 år jobbet i Walt Disney-konsernet. Og der ledet han den kreative avdelingen.

Sosiale medier siden sist:
– EU-kommisjonen ser endelig ut til å være klar med sin nye digitale skatt
– YouTube har 1 milliard brukere
– Snapchat er i trøbbel – igjen
– Lyden av troll og hatprat

Takk for at du lytter på MediaPuls.
Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på http://bit.ly/MediaInnspill. Eventuelt sender du oss en epost til enten hpnhansen (a) gmail dott com, eller marius (a) heltdigital dott no.

Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

Bilde: Thomas Haugersveen/Statsministerens kontor