PostNord

Vi forventer stadig mer av de vi handler hos. Og av de som leverer varene til oss. Fremtiden «tilhører» de som gir kundene sine de virkelig gode opplevelsene. Det er det ikke alle som har fått med seg. PostNord blant annet.

 

Rapporter

Det er på høy tid med nye rapporter. Det er tross alt høst. Derfor har vi noen virkelig godbiter av noen rapporter til deg.

 

75 milliarder minutter med musikk

Det er ikke bare de store teknologiselskapene som endrer våre medievaner. Spill gjør det også. Som Grand Theft Auto, aka GTA. Siden 2013 har bilturene til over 100 millioner GTA-spillere, resultert i over 75 milliarder minutter med radiomusikk.

 

Google 20 år

Vi tar for oss Google som fyller 20 år og lurer på hva vi – og Google har i vente.

 

Sosiale medier siden sist

 

 

  • Mammablogger får bot for Facebook-konkurranse
  • Nå kan du be om å få verifisert profil på Instagram
  • Annonsørene flytter over til Instagram Stories
  • Skype tar et skritt tilbake og vil ikke lengre bli et sosialt medium
  • Ny podkast – Suksess med Facebook-annonsering
  • Amazon passerer 1000 milliarder dollar i verdi

 

Takk for at du lytter på MediaPuls.

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på http://bit.ly/MediaInnspill. Eller spill inn en liten lydsnutt via Facebook Messenger. Eventuelt sender du oss en epost til enten hpnhansen (a) gmail dott com, eller marius (a) heltdigital dott no.

 

Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.