Om oss

Ansiktene bak mikrofonene

PROGRAMLEDERNE

Hans-Petter Nygård-Hansen

Programleder

Hans-Petter er ektemann, pappa, kommunikasjonsrådgiver, foredragsholder, konferansier, forfatter, programleder og gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem – Kommunikasjon som tar deg Fremover.

Han skriver om digitale- og sosiale medier på HansPetter.info og snakker om det på podkasten MediaPuls. Men mest av alt snakker han om det, som en av Norges mest populære foredragsholdere

Hans-Petter er lidenskapelig opptatt av teknologi og digitalisering og hvordan det endrer måten vi lever, leker, lærer og jobber.

Hans-Petter har bred erfaring fra det europeiske IT-markedet hvor han i løpet av 17 år var ansatt i en rekke forskjellige lederroller i norske-, nordiske-og nordeuropeiske virksomheter som blant annet Cisco, D-Link og Juniper Networks.

Les mer om Hans-Petter her.

Marius Karlsen

Programleder og redigerer

Marius Karlsen jobber med innovasjon i Polaris Media og er daglig leder i Helt Digital AS. I februar 2018 ble han oppnevnt som fast medlem i Kringkastingsrådet av Kongen i statsråd.

Marius har bakgrunn fra mediebransjen, hvor han i over 20 år har jobbet som journalist og redaktør. Han har studert statsvitenskap og historie ved NTNU og UiT – Norges arktiske universitet samt russisk språk og litteratur ved UiT og Det Norske Universitetssenter i St. Petersburg.

Svært allsidig digital kompetanse med spisskompetanse innenfor innovasjon, strategiarbeid, digital markedsføring, sosiale medier, podkast, SEO og digital distribusjon.

Marius holder foredrag og kurs om teknologi og digitalisering, og produserer også podkaster. 

Les mer om Marius her.

Om Mediapuls

I slutten av august 2015 tok Hans-Petter kontakt med Marius for å høre om de skulle starte en podkast. I september var de i gang. 

Den første episoden av MediaPuls er også første gang Hans-Petter og Marius snakket sammen(!). 

Gjennom podkasten har de utviklet et nært vennskap, og MediaPuls-familien består nå av over 7.000 ukentlige lyttere. 

Hans-Petter og Marius spiller inn MediaPuls fra hvert sitt hjemmestudio i henholdsvis Oslo og Tromsø.